AcasăPoliticaScandal in PDL! Cristian Preda cere demisia lui Vasile Blaga

Scandal in PDL! Cristian Preda cere demisia lui Vasile Blaga

Pedelistii aradeni, care au solicitat organizarea unui nou Consiliu National de Coordonare, le-au dat apa la moara  si ”reformistilor” , acestia din urma solicitand demisia liderului democrat-liberal.

Incurajat de demersul democrat-liberalilor din Arad, Cristian Preda pune tunurile pe liderul PDL

Vasile Blaga sa plece, iar Consiliul National de Coordonare si Conventia Nationala sa fie organizate de o conducere interimara, prevazuta de Statut. Aceasta este varianta pe care o propune Cristian Preda, in urma conflictului deschis de filiala aradeana a partidului. ”Organizatia Arad i-a dat sah lui Vasile Blaga, acuzat ca a falsificat reuniunea in cadrul careia au fost stabilite conditiile de desfasurare a Conventiei din 23 martie. Presedintele PDL trebuie sa mute. Ce va face? Dupa acuzatia de blat in campanie, organizarea nestatutara a CNC si, in consecinta, a Conventiei, e o povara grea. Mutarea nu poate intarzia prea mult. In opinia mea, cea mai buna ar fi demisia”, sustine europarlamentarul PDL. In replica, Vasile Blaga i-a transmis colegului sau sa nu se mai amestece in treburile partidului si sa-si vada de activitatea de la Bruxelles. In ceea ce priveste contestatia pedelistilor aradeni, aceasta  va fi analizata de Comisia de Etica si Statut a PDL.

Vasile Blaga este acuzat ca ”a falsificat” reuniunea Consiliului National de Coordonare

”Dupa ce vom vedea documentul, Comisia de Etica si Statut a partidului se va intruni si va da o solutie, care poate fi si de declinare de competenta. Va fi analizata cu celeritate, in aceasta saptamana. Oficial, eu nu am fost instiintat despre aceasta contestatie. Dupa ce voi vedea textul contestatiei, se va decide cine o va solutiona. Oricum, cred ca o astfel de problema trebuie discutata in interiorul PDL, nu prin presa”,  a declarat presedintele Comisiei de Etica, Daniel Buda.

 

 

 

 

[poll id=”462″]

author avatar
Ana-Maria Ludatser
506 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger