AcasăPoliticaSavu: Vreau inca sa cred ca actualul presedinte nu preia total modelul...

Savu: Vreau inca sa cred ca actualul presedinte nu preia total modelul lui Basescu

Senatorul Savu nu e deloc multumit de faptul ca seful statului si-a asit timp sa faca o nominalizare pentru sefia SIE, dar nu se grabeste sa numeasca un sef la Transporturi, cu toate ca, aminteste social-democratul, Guvernul i-a trimis de cateva zile liderului de la Cotroceni propunerea privind succesorul lui Ioan Rus.

„Sunt total dezamagit de faptul ca presedintele a ales sa il impuna la SIE pe basistul Mihai Razvan Ungureanu, pripit, fara consultari, dar amâna numirea la un minister extrem de important, cum este cel al Transporturilor”, declara parlamentarul social-democrat.

Mai clar fie spus, Daniel Savu considera ca presedintele ar trebui sa ia cat mai curand o hotarare in privinta sefiei Ministerului Transporturilor, pentru care social-democratii l-au propus pe senatorul Mihai Fifor.

In chip de concluzie la acest subiect, senatorul PSD noteaza – intr-o nota nu tocmai optimista – urmatoarea idee: „Desi imi este tot mai greu, vreau inca sa cred ca actualul presedinte nu preia total modelul lui Traian Basescu, de a sabota guvernarile pe care nu le controleaza”.

sursa foto: Facebook

119 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger