AcasăPoliticaSarbu ironizeaza programul impus de Zgonea

Sarbu ironizeaza programul impus de Zgonea

Ilie Sarbu (foto) ia peste picior incercarile lui Valeriu Zgonea de a drege imaginea deputatilor

Dornici sa-si spele imaginea si sa mai reduca din handicapul de imagine existent intre ei si Klaus Iohannis, pesedistii au impus parlamentarilor sa lucreze si joia. Degeaba.

Ilie Sarbu (foto) ia peste picior incercarile lui Valeriu Zgonea de a drege imaginea deputatilor

Venita din partea lui Victor Ponta, propunerea a fost imediat insusita de Valeriu Zgonea, in numele Camerei. De (ne)voie, senatorii au urmat si ei exemplul deputatilor, programandu-si voturile finale joia. Cum insa orice minune tine doar trei zile pe la noi, reforma mult trambitata de Victor Ponta (inclusiv in discutiile avute cu Klaus Iohannis la Cotroceni) si-a dat deja duhul. Iar decesul i-a fost constatat chiar de un pesedist, care mai este si ruda buna cu Ponta: tata socru Ilie Sarbu. ”Camera Deputatilor si-a modificat programul si n-am vazut sa fie mare revolutie in lumea presei si a… a trecut neobservat”, a comentat ironic Sarbu, in timpul sedintei Biroului Permanent al Senatului din 16 februarie. Dupa ce a luat peste picior hei-rup-ismele lui Zgonea, Sarbu a continuat, demonstrand ca alesii de abia asteapta sa scape de varianta saptamanii de lucru de patru zile, de luni pana joi: ”Acum, problema e simpla.

Valeriu Zgonea

Vrem sa lucram si joi sau nu vrem? Ca asta e intrebarea. Restul sunt povesti: ca-s declaratii, ca nu sunt. Aici, Biroul permanent sa se pronunte, iar noi adaptam programul”.

author avatar
Simona Badulescu
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger