AcasăPoliticaSarbatoritul Ponta, urare pentru Crin care "isi schimba culoarea din alb in...

Sarbatoritul Ponta, urare pentru Crin care „isi schimba culoarea din alb in negru”

Victor Ponta si Crin Antonescu

Premierul Victor Ponta are un al doilea prenume, Viorel, motiv pentru care in aceasta duminica se numara printre cei aproximativ 1,4 milioane de romani care isi serbeaza onomastica de Florii. Intr-un mesaj adresat celorlalti sarbatoriti ai zilei, seful Guvernului nu a pierdut ocazia sa ii ureze „La multi ani” si fostului sau partener de la conducerea USL, inainte ca alianta de la guvernare sa se rupa.

Victor Ponta si Crin Antonescu

Chiar daca nu a precizat textual acest lucru, in mesajul postat duminica la pranz pe contul sau de Facebook, cei mai multi au inteles ca aluzia cu „Crinul” care isi schimba culoarea in negru il vizeaza pe liderul PNL, Crin Antonescu, un alt sarbatorit al zilei de pe scena politica.

„Tuturor celor care azi, de Florii, isi serbeaza numele – le urez sanatate, liniste si fericire! (…)Si celor cu numele de „Crin” le urez sincer toate cele bune! (Chiar daca tuturor ne este imposibil sa intelegem usurinta cu care, rapid si neasteptat, isi schimba culoarea din alb in negru, in functie de locul si contextul in care se afla. Asa o fi soiul lor!)”, suna postarea de Florii aparuta pe contul premierului.

Printre cei care obisnuiesc sa ii mentioneze in intregime numele premierului se numara, lucru remarcat de foarte multi, seful statului, care, cel putin in ultima vreme, in discursurile sale, face frecvent referire la Victor Viorel Ponta.

156 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger