AcasăPolitica"S-au compromis investitiile pe anul acesta. Din vina cui?" Vasilescu are un...

„S-au compromis investitiile pe anul acesta. Din vina cui?” Vasilescu are un raspuns!

Dupa ce adus in discutie, in prima faza, faptul ca seful statului „a refuzat sa promulge bugetul si pana la urma l-a promulgat”, Olguta Vasilescu a detaliat efectele acestei intarzieri, aratandu-l cu degetul in directia primului om in stat, cand e vorba despre cele la nivel de investitii.

„A pierdut Romania, pentru ca s-a intarziat bugetul cu 3 saptamani, timp in care autoritatile publice locale nu au putut sa-si aprobe bugetele, din cauza faptului ca nu exista bugetul national. Asta inseamna ca investitiile pentru acest an sunt aproape compromise”, considera ministrul Muncii din Guvernul Grindeanu, Vasilescu aratand cu degetul in directia lui Klaus Iohannis.

Totodata, vicepresedintele PSD a adus in discutie pasii procedurali ce urmeaza aprobarii bugetului mare: realizarea documentatiei, desfasurarea licitatiilor, rezolvarea eventualelor contestatii. Situatie care, din cate a subliniat Vasilescu, seara trecuta, la TVR, s-ar putea ajunge in luna octombrie, cand lucrarile la drumuri, de exemplu, se sisteaza din cauza conditiilor meteo. „S-au compromis investitiile pe anul acesta. Din vina cui?”, a conchis Vasilescu.

foto: captura TVR

211 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger