AcasăPoliticaS-a stabilit componenta comisiei care va lucra la "Proiectul de tara"

S-a stabilit componenta comisiei care va lucra la „Proiectul de tara”

Au fost stabilite nominalizarile privind componenta comisiei prezidentiale care va lucra la „Proiectul de tara”, demers la care seful statului „tine foarte mult” dupa cum s-a anuntat marti dupa-amiaza. Un anunt in acest sens a venit chiar din directia Presedintiei, din care se intelege ca pe langa reprezentanti ai partidelor si ai Guvernului, din randul forului in cauza vor face parte si 10 specialisti.

Madalina Dobrovolschi a lamurit faptul ca partidele cu reprezentare in Legislativ au nominalizat cate doi reprezentanti pentru a face parte din comisia prezidentiala, in timp ce premierul a facut o singura nominalizare in acest sens.

In asteptarea listei cu numele respective, va spunem ca de la nivelul Presedintei, Leonard Orban si Cosmin Marinescu vor coordona lucrarile comisiei prezidentiale, din care vor face parte si 10 persoanlitati care vin in acest for „in nume propriu”, fiind recomandati de competente si experienta in domeniu, printre ei numarandu-se economisti sau sociologi, dupa cum a mentionat purtatorul de cuvant al Cotrocenilor.

O prima sedinta va fi prezidata chiar de catre seful statului, din cate a precizat reprezentantul Presedintiei, ulterior urmand sa aiba loc intalniri luna de luna. La finele „misiunii” acestei comisii – care ar trebui sa va fi elaborat un document politic, cu obiective de urmat pe termen mediu si lung.

131 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger