AcasăPoliticaS-a aflat: Cei doi noi ministri din Guvernul Grindeanu vor depune juramantul...

S-a aflat: Cei doi noi ministri din Guvernul Grindeanu vor depune juramantul luni

CSAT-ul a fost folosit de Klaus Iohannis in razboiul cu PSD

Klaus Iohannis urmeaza sa semneze in prima zi a saptamanii viitoare decretele in cazul celor doi noi ministri din Cabinetul condus de catre Sorin Grindeanu. Cel putin asta s-a anuntat, vineri, din directia Cotrocenilor.

Este vorba despre oficializarea numirii noului sef de la Ministerul Mediului, dar si, pe cale de consecinta, a succesorului Gratielei Gavrilescu in postura de ministru pentru Relatia cu Parlamentul, Viorel Ilie.
Cei doi noi reprezentanti ai Executivului vor depune juramantul tot luni, de la ora 17, din cate se precizeaza din directia Administratiei Prezidentiale.

Schimbarile in Guvern vin ca urmare a faptului ca ALDE i-a retras sprijinul politic lui Daniel Constantin – cel care ocupa fotoliul de ministru al Mediului, dar si de vicepremier – si a faptului ca, ulterior, reprezentantii Aliantei au inaintat premierului cele doua propuneri – Gratiela gavrilescu si, respectiv, Viorel Ilie, liderul grupului ALDE din Senat. La randul sau, Grindeanu a trimis nominalizarile la Cotroceni.

author avatar
Cristina Stefan
197 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger