AcasăPoliticaRuxandra Dragomir si Ilie Nastase, Grand Slam pe colegiul lui Voiculescu

Ruxandra Dragomir si Ilie Nastase, Grand Slam pe colegiul lui Voiculescu

PMP a gasit ac potrivit de cojocul adversarilor: a lansat-o pe Ruxandra Dragomir contra lui Ilie Nastase, in meciul dus pentru ocuparea locului de senator eliberat de Dan Voiculescu.

Fosta campioana de tenis nu se incurca in faima lui Ilie Nastase

Fosta campioana si presedinta a Federatiei Romane de Tenis, Ruxandra Dragomir a acceptat provocarea si s-a inscris, ieri, in cursa. Ocazie cu care a anuntat si ca vrea sanctionarea lui Victor Ponta pentru jignirile aduse femeilor, fapt pentru care va depune la Guvern o scrisoare prin care premierul este anuntat ca a fost sesizat Consiliul National de Combatere a Discriminarii pe tema.

Dupa esecul de la localele din 1996, legenda tenisului romanesc isi incearca pentru a doua oara norocul in politica

Prezenta la lansarea noii sale colege, Elena Udrea a salutat implicarea Ruxandrei Dragomir in politica, considerand ca este nevoie de o femeie candidat “acum, cand este mare misoginism in politica”. Impotriva celor doi tenismani care isi disputa colegiul lui Voiculescu, PDL a ales sa-l arunce in lupta pe Petru Luhan – europarlamentar in prezent. Iar cum sectorul 4 mai are un colegiu senatorial “orfan”, cel eliberat recent de Victor Ciorbea, PMP a decis sa-l lanseze, tot ieri, si pe fostul deputat Cristian Ilie in cursa pentru alegerile nationale partiale din 25 mai.

author avatar
Simona Badulescu
382 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger