AcasăPoliticaRus ii da lui Antonescu perversa de la Cluj

Rus ii da lui Antonescu perversa de la Cluj

Nici embargoul impus de Victor Ponta si nici faptul ca au  fost parteneri politici nu l-au mai impiedicat pe vicepresedintele PSD Ioan Rus sa-i spuna verde-n fata lui Crin Antonescu ca are mari probleme cu capul.

Ioan Rus spune ca atata prostie ca la liderul PNL rar i-a fost dat sa vada

Zgandarit bine de liderul PNL, care-l considera si acum vinovat de faptul ca Traian Basescu a revenit la Cotroceni dupa referendumul din 2012, Ioan Rus si-a iesit din fire, demonstrand ca pana si proverbialul calm ardelenesc are o limita. Desi reunoaste ca seful sau de partid i-a interzis sa-l atace pe Antonescu, social-democratul a mentionat ca de aceasta data nu are cum sa nu taxeze ineptiile liberalului. „Declaratia asta este suma tuturor prostiilor pe care le poate avea in cap un cetatean precum Crin Antonescu. La momentul respectiv (vara lui 2012 –n.r), daca e sa respectam adevarul istoric, exista o lege care permitea ca un referendum sa fie validat fara cvorum, iar legea era la promulgare la Crin Antonescu (…)

Crin Antonescu are un razboi vechi cu fostul ministru de Interne

Am avut embargo de la Victor Ponta un an si jumatate sa nu-l mai critic pe domnul Antonescu, dar am inceput sa ma plictisesc de atata prostie continua”, a afirmat Ioan Rus, mentionand ca, in 2012, le-a explicat celor doi lideri USL ca nu este posibila reducerea cvorumului de prezenta deoarece dreptul de vot la referendum este legat de cetatenia romana, nu de locul de rezidenta, adica daca o persoana locuieste in tara sau in strainatate. Situatie pe care, in opinia lui Rus, liderul PNL nu a inteles-o nici pana-n zilele noastre. Din prostie sau din motive mai grave, completeaza vicepresedintele PSD, care nu se sfieste sa puna si un diagnostic: „Antonescu este dus cu albinele in Retezat”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
2.189 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger