AcasăPoliticaRus crede ca Ponta va ramane sef al PSD

Rus crede ca Ponta va ramane sef al PSD

Vicepresedintele social-democrat, Ioan Rus, considera ca Ponta a „pierdut o batalie”, in cadrul scrutinului pentru prima functie in stat, castigat de contracandidatul sau, Klaus Iohannis, dar ca, tanar fiind, liderul PSD are tot timpul sa „aiba acest succes candva”, mai clar fie spus sa ajunga si sef al statului.

Pana atunci, insa, Rus considera ca actualul premier nu va parasi carma PSD-ului, la congresul din primavara. Intrebat, in cadrul unei emisiuni difuzate, duminica dimineata, la Pro TV, daca e de parere ca Victor Ponta va ramane presedintele acestei formatiuni, social-democratul clujean a parut convins de acest lucru, dar si de faptul ca, desi actualul lider al partidului a pierdut cursa pentru Cotroceni, nu ar avea contracandidat la sefia PSD. „Eu cred ca da, adica nu vad de ce nu. (…) El a luat totusi peste cinci milioane de voturi la aceste alegeri, am avut trei randuri alegeri in acest ciclu politic, trei s-au castigat, una s-a pierdut. (…) In mod normal, in interiorul partidului, nu cred ca s-ar putea naste o concurenta”, e de parere vicepresedintele PSD.

La fel de optimsit s-a aratat ministrul Transporturilor si cand a fost vorba despre posibilitatea ca guvernul sa ramana in functie si in 2015, aducand in discutie varianta unui consens intre Putere si Opozitie, in chestiuni pe care ambele tabere sa le sustina, deopotriva. „Eu cred ca da (va reusit sa ramana Guvernul in functie-n.r), atata vreme cat se mentine o anumita majoritate in Parlament care sustine acest guvern, poate sa ramana”, a punctat Ioan Rus.

97 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger