AcasăPoliticaRuptura Tiriac - Halep!

Ruptura Tiriac – Halep!

Simona Halep lasa privirea in pamant atunci cand vorbeste Ion Tiriac

Miliardarul Ion Tiriac nu mai este interesat de ce se intampla cu Simona Halep. Mai mult, se vorbeste ca fostul tenismen are acum o noua „favorita”, in persoana Soranei Cirstea!

Simona Halep lasa privirea in pamant atunci cand vorbeste Ion Tiriac

In urma cu doi ani, Tiriac era nelipsit de la marile turnee pe care Simona le disputa. Incet, dar sigur, relatia lor s-a dezvoltat pana acolo incat influentul businessman a devenit managerul neoficial al machedoancei. Pe langa notorietate, prietenia cu Ion Tiriac i-a adus Simonei Halep si contracte de sponsorizare la care poate nici nu visa. Rand pe rand, la usa ei au batut Adidas si Vodafone, dar si Dedeman, liderul pietei de bricolaj din Romania. Ultimul nume pe lista: producatorul elvetian de ceasuri Hublot. In februarie, Halep a semnat cu Hublot, alegere care o plaseaza pe o lista exclusivista de personalitati, alaturi de Diego Maradona, Pele, Ilie Nastase, Jose Mourinho, Usain Bolt ori Kobe Bryant. Asadar, e limpede ca intre Halep si Tiriac nu mai exista aceeasi legatura apropiata. Nu stim daca ruptura a fost cauzata de Stere, tatal Simonei, a carui influenta in viata fiicei sale este una foarte mare, insa orice varianta trebuie luata in calcul.
Chestionat pe marginea acestui subiect, Ilie Nastase s-a ferit sa dea detalii, dar a lasat sa se inteleaga ca prietenul sau s-a distantat intentionat de Simona Halep: „Am discutat cu Tiriac despre asta, dar mi-a spus ca nu mai are nici rabdare, nici timp pentru asa ceva. Asta am inteles eu de la el”.

Avantaj Cirstea, c-asa e-n tenis!

De intreaga poveste pare a profita Sorana Cirstea, noul pariu al lui Ion Tiriac. Ascensiunea Soranei in 2016 este una de-a dreptul impresionanta, iar ultimele ei rezultate indica o schimbare de atitudine si comportament.
La Madrid Open, Sorana a primit un wild-card din partea lui Tiriac. A atins faza sferturilor de finala (victorii la Jelena Jankovici, Danka Kovinici si Laura Siegemund), confirmand increderea pe care a avut-o in ea patronul turneului.

author avatar
National
1.160 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger