AcasăPoliticaRovana Plumb: Iohannis vrea Codul fiscal pentru PNL

Rovana Plumb: Iohannis vrea Codul fiscal pentru PNL

Rovana Plumb sustine ca PSD-ul nu va renunta la Codul fiscal

Argumentele oferite de Presedintie, imediat dupa ce Klaus Iohannis a respins Codul fiscal, nu au convins-o pe Rovana Plumb, sefa Consiliului National al PSD fiind tentata sa creada ca la mijloc este vorba de o conspiratie.

Rovana Plumb sustine ca PSD-ul nu va renunta la Codul fiscal

La fel ca si Victor Ponta, ministrul Muncii sustine ca noul Cod fiscal este atat de bun incat altii vor sa si-l asume. Voalat, Rovana Plumb il acuza practic pe Klaus Iohannis ca incearca sa traga de timp, in speranta ca la Palatul Victoria va fi instalat un premier din tabara lui. „Se doreste ca acest Cod Fiscal, el fiind bun, adoptat de Parlament, sa nu fie implementat de Guvernul Ponta”, a afirmat Rovana Plumb, aratand ca aceasta ar fi singura explicatie logica pentru refuzul presedintelui si criticile formulate de liberali. „Eu asa am receptionat mesajul, atat timp cat in declaratii se sustine ca este un Cod fiscal bun, dar mai trebuie lamurit anumite masuri. Nu prea avem probleme. Dar, de ce sa-l implementam noi si sa nu-l implementeze alt guvern. Deci avem de a face cu o tragere de timp”, a mai spus sefa Consiliului National al PSD. La drept vorbin insa, nici parlamentarii nu se grabesc sa inchida acest capitol, sesiunea extraordinara fiind programata undeva la sfarsitul lunii august.

Klaus Iohannis, banuit ca incearca sa le paseze liberalilor Codul fiscal

„Decizia va apartine coalitiei aflate la guvernare si tinand cont si de situatia de fapt, in sensul ca majoritatea parlamentarilor sunt plecati in concediu, realist vorbind, este posibila o asemenea sesiune, daca se va considera ca este oportuna, in ultima saptamana din luna august”, a precizat vicepresedintele Senatului Ioan Chelaru.

author avatar
Adelina Ionicel
120 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger