AcasăPoliticaRovana Plumb, declaratii inainte de Comitetul Executiv al PSD: Am toata convingerea...

Rovana Plumb, declaratii inainte de Comitetul Executiv al PSD: Am toata convingerea ca va castiga…

(foto: Facebook)

Rovana Plumb a facut o declaratie diplomata, inainte de sedinta Comitetului Executiv, la finele careia se va decide cine va conduce partidul, pana la un viitor congres.

Cu putin peste o jumatate de ora inainte de a incepe sedinta Comitetului Executiv National al PSD-ului, Rovana Plumb, cea care asigura, la acest moment interimatul in fruntea formatiunii si, totodata, unul dintre cei doi candidati care spera sa obtina votul colegilor, pentru a prelua interimatul pana la un viitor Congres, in care se va alege conducerea „plina” a formatiunii, Rovana Plumb a fost foarte rezervata in declaratii.

„Am toata convingerea ca dupa reuniunea Comitetului Executiv al partidului va castiga Partidul Social Democrat”, a precizat sefa Consiliului National al PSD, insistand ca vor fi facute alte declaratii dupa incheierea sedintei.

Va amintim ca in urma cu aproape doua saptamani, Victor Ponta a anuntat ca se retrage de la sefia PSD. Ca urmare, mai-marii partidului se afla in ipostaza de a-si alege un presedinte interimar. Momentan, sunt doua nume in cursa: cel al Rovanei Plumb si al lui Liviu Dragnea.

sursa foto: facebook

author avatar
Cristina Stefan
91 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger