AcasăPoliticaRosca Stanescu e liber din nou: A fost o perioada, dintr-un anumit...

Rosca Stanescu e liber din nou: A fost o perioada, dintr-un anumit punct de vedere, foarte buna

Dupa esecul atacului contra lui Basescu, liberalii il repudiaza pe Sorin Rosca Stanescu

Fostul senator a iesit din inchisoare joi, in jurul orelor 17, la scurta vreme dupa ce s-a aflat ca magistratii ilfoveni au dispus, ca masura definitiva, eliberarea sa conditionata din inchisoare.

Dupa circa opt luni de detentie, cunoscutul jurnalist a iesit pe poarta Penitenciarului Jilava si, inainte de a urca in maisna care avea sa il duca, foarte probabil, catre locuinta sa din Snagov, unde il asteapta sotia si copiii, a facut o serie de declaratii.

Sorin Rosca Stanescu a explicat cum anume au trecut pentru el lunile in care a fost privat de libertate, dupa ce, in octombrie anul trecut, judecatorii Curtii de Apel Bucuresti l-au condamnat la doi ani si patru ani de inchisoare cu executare. „Am lucrat foarte mult, am citit foarte mult, am tinut cursuri- cursuri de civilizatie, de istorie a civilizatiei – care mi-au facut mare placere”, a marturisit fostul parlamentar liberal, lasand sa se inteleaga faptul ca, privite lucrurile din acest unghi, se poate spune ca „a fost o perioada, dintr-un anumit punct de vedere, foarte buna”.

Nu in ultimul rand, Rosca Stanescu a anuntat ca nu vrea sa renunte la politica, insa ca nu stie daca se va intoarce in Parlament. „Politica se poate face si din directia societatii civile (…) am publicat zilnic, o voi face in continuare”, a conchis cunoscutul jurnalist.

author avatar
Cristina Stefan
184 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger