AcasăPoliticaRomii si-au ales favoritii pentru alegerile din acest an: acord cu PMP!

Romii si-au ales favoritii pentru alegerile din acest an: acord cu PMP!

Prezent sambata la Sibiu, la o actiune a Partidului Miscarea Populara, Dorin Cioaba, regele romilor, a asigurat-o pe Elena Udrea de sustinerea totala pentru alegerile europarlamentare si prezidentiale.

Dorin Cioaba a anuntat ca Partidul Alianta Democrata a Romilor, formatiune nou-infiintata, are deja circa 32.000 de membri, desi abia s-a ajuns la stadiul in care actele au fost depuse la Tribunal.

Conform romaniatv.net, Cioaba a precizat ca Partidul Alianta Democrata a Romilor va semna un protocol electoral de colaborare cu Partidul Miscarea Populara pentru sustinere reciproca atat la alegerile europarlamentare din mai, cat si la alegerile prezidentiale din noiembrie.

Liderul Partidului Alianta Democrata a Romilor a discutat circa o ora sambata, la Sibiu, cu deputatul Elena Udrea, membru de seama al Partidului Miscarea Populara.

author avatar
Cristi Ionita
118 afisari
Zenville

Ultimele știri

Incident la metrou, în Capitală! Metrorex: „A fost raportată o urgență medicală”

Un incident a avut loc, vineri, la metrou, în București, circulaţia trenurilor fiind afectată temporar între Râul Doamnei şi Romancierilor, pe firul 1. S-a...

Umblă magazinele cu puiul vopsit? Cum putem verifica, la vitrină, dacă produsul a fost crescut natural

Aproape că s-a declanşat un scandal naţional după ce Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), Horia Constantinescu, a avertizat într-un mesaj transmis miercuri...
proger