AcasăPoliticaRomeo Stavarache, primarul Bacaului, suspendat din functie, la o zi dupa ce...

Romeo Stavarache, primarul Bacaului, suspendat din functie, la o zi dupa ce a fost arestat preventiv

Edilul bacauan a fost suspendat din functie, miercuri, la doar o zi dupa ce magistratii Curtii de Apel Bacau au decis arestarea preventiva a lui Romeo Stavarache, intr-un dosar in care este acuzat de fapte de coruptie.

Ca urmare a deciziei instantei, prefectul judetului Bacau, Constantin Dorian Pocovnicu, a emis, miercuri, un ordin prin care se oficializeaza aceasta masura in cazul primarului Stavarache, potrivit digi24.ro. Primarul nu isi mai poate exercita atributiile de serviciu, fiind arestat preventiv, pentru 30 de zile, intr-un dosar in care este acuzat de luare de mita. Procurorii anticoruptie au solicitat, marti, instantei inlocuirea masurii de cercetare sub control judiciar si anuntand ca au indicii ca edilul ar fi luat legatura cu celelalte persoane cercetate in acelasi caz.

Primarul Bacaului, Romeo Stavarache, este acuzat ca ar fi primit mita 2, 3 milioane de lei de la patru oameni de afaceri. In acelasi dosar mai sunt cercetati si Liviu Cenusa, ruda cu edilul, dar si afaceristul Liviu Goian.

Citeste si: Citeste si: Primarul Romeo Stavarache, spaga de 2,3 milioane lei

265 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger