AcasăPoliticaRobert Negoita solicita iesirea PSD de la guvernare

Robert Negoita solicita iesirea PSD de la guvernare

Esecul colosal inregistrat de Victor Ponta la alegerile prezidentiale ii face pe social-democratii sa ia in calcul diferite solutii radicale.

Una dintre acestea este propusa de afaceristul Robert Negoita, primarul sectorului 3 al Capitalei, care se gandeste, nici mai mult, nici mai putin, ca social-democratii ar trebui sa iasa de la guvernare.

Negoita, care este si presedintele executiv al PSD Bucuresti, sustine ca ar trebui ca noul presedinte ales al Romaniei, Klaus Iohannis, sa-si instaleze propria echipa la conducerea Guvernului.

Robert Negoita a precizat ca a semnalat mai multe greseli in campania electorala dusa de social-democrati dar ca va expune aceste greseli in sedinta de urgenta programata luni la sediul PSD.

„Cred ca dupa acest vot ar trebui sa dam ocazia domnului Iohannis sa vina sa guverneze. Eu sper ca ne va demonstra cum anume se poate face o altfel de politica, de unde sa invatam toti”, a declarat Robert Negoita.

Primarul sectorului 3 sustine ca ar fi o decizie normala si ca „partidele ar trebui sa vina in asteptarea cetatenilor si cred ca asta asteapta cetatenii. O alta guvernare”.

author avatar
Cristi Ionita
343 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger