AcasăPoliticaRobert Negoita s-a razgandit: si-a retras intentia de a candida la sefia...

Robert Negoita s-a razgandit: si-a retras intentia de a candida la sefia PSD

Robert Negoita

La fel de subit precum a vestit ca doreste sa intre in lupta pentru sefia PSD, starnind rumoare in interiorul formatiunii, la fel de brusc s-a si retras. La doar o zi dupa ce isi anuntase intentia de a candida la prima functie in partid, actualul primar al sectorului 3 s-a intors din drum.

Robert Negoita

Astfel ca, seara trecuta, prin intermediul unui mesaj pe Facebook, recent numitul lider al PSD Bucuresti a explicat ca isi retrage intentia de a intra in aceasta cursa, dar si motivul pentur care a luat aceatsa decizie: Dragnea si-a anuntat decizia de a candida la presedintia PSD.

„Astazi, colegul meu Liviu Dragnea si-a anuntat candidatura pentru functia de presedinte al PSD. In aceste conditii, imi retrag intentia de a candida pentru aceasta functie”, a precizat Robert Negoita, inainte de a da asigurari ca il va sustine pe actualul lider interimar al social-democratilor in aceasta cursa. „Fac parte din echipa Liviu Dragnea si il sustin impreuna cu PSD Bucuresti in acest demers”, a tinut Negoita sa risipeasca orice dubiu in acest sens .

Tot in cursul zilei precedente, Dragnea a declarat ca isi va anunta ce a decis cu privire la sefia PSD duminica, la Teleorman, la un eveniment al social-democratilor. Pana la acel moment, alti doi pesedisti- Serban Nicolae si Daniel Savu- s-au declarat dornici sa lupte pentru prima functie in Partidul Social Democrat, la Congresul din 18 octombrie.

author avatar
Cristina Stefan
78 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger