AcasăPoliticaRobert Negoita s-a decis: candideaza la sefia PSD

Robert Negoita s-a decis: candideaza la sefia PSD

Recent ales presedinte al PSD Bucuresti, Robert Negoita a anuntat, marti la amiaza, faptul ca a hotarat sa intre in cursa pentru sefia partidului. „Sunt decis sa candidez pentru prima functie din PSD la scrutinul din 11 octombrie”, a precizat pesedistul, in urma cu doar cateva minute.

Asadar, in timp ce Liviu Dragnea inca amana sa anunte public daca va intra sau nu in competitia pentru functia de „presedinte plin” al partidului in fruntea caruia se afla momentan, in postura de interimar, un al treilea nume din PSD si-a anuntat intentia de a candida la Congresul de luna viitoare, pentru prima functie in partid.

Este vorba despre Robert Negoita, actualul primar al sectorului 3. „Premierul a avut prima infatisare (la Inalta Curte, in dosarul „Rovinari-Turceni-n.r) ieri, intr-un dosar penal, presedintele interimar este condamnat in prima instanta (la un an cu suspendare, in „dosarul Referendumul”-n.r), iar in cateva zile noi avem alegeri”, suna anuntul facut de Negoita ca motivare a deciziei sale de a se inscrie in aceasta cursa.

De altfel, social-democratul a tinut sa precizeze ca l-a anuntat pe actualul interimar despre faptul ca se pregateste sa intre in aceasta cursa, adaugand ca decizia sa nu ar avea de ce sa schimbe relatia pe care o are cu actualul lider al formatiunii. „Am o relatie foarte buna cu Liviu Dragnea. Il respect pentru tot cea facut si tot ceea ce este, dar asta nu insemana ca nu putem sa candidam. Dansul nu si-a anuntat candidatura. Eu am facut-o”, a punctat liderul PSD Bucuresti, despre care se stie ca a fost sustinut, pentru a ajunge la sefia acestei filiale, chiar de catre fostul ministru.

„Competitia nu face altceva decat sa stimuleze”, considera social-democratul care conduce, de aproape trei ani, sectorul 3 din Capitala.

Pana la acest moment, alti doi pesedisti si-au facut publica intentia de a ajunge sa aiba prima functie in partidul condus, pana in iunie, de Victor Ponta. Este vorba despre deputatul Daniel Savu, dar si despre colegul sau, senatorul Serban Nicolae.

author avatar
Cristina Stefan
112 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger