AcasăPoliticaRobert Negoita “impodobeste” blocurile cu schele in ajun de campanie

Robert Negoita “impodobeste” blocurile cu schele in ajun de campanie

Robert Negota a primit o palma in ultima sedinta a Consiliului Local al Sectorului 3, cand i-a fost picat un proiect de Hotarare prin care voia sa scoata din programul de reabilitare termica 126 de Asociatii de proprietari.

Autointitulat “campion al reabilitarilor”, Negoita a castigat acum patru ani fotoliul de primar promitand reabilitarea gratuita a tuturor blocurilor din Sector. Ulterior, acest “gratuit” s-a transformat in coparticipare, pentru ca programul european prin care s-a obtinut finantare pentru reabilitari termice impunea si o cota de participare pentru proprietarii apartamentelor. Ca atare, primarul a convins presedintii de asociatii de proprietari sa-si schimbe dosarele si sa solicite intrarea in noul program. Numai ca s-a dovedit ca Negoita a fost mai degraba campion la ridicarea de schele si la deschiderea de santiere. Asta pentru ca nu a reusit sa se incadreze cu finalizarea lucrarilor in termenele prevazute, pierzand astfel banii europeni! Trezindu-se fara finantare, Negoita se vede acum nevoit sa termine blocurile cu bani de la bugetul local.

Intelegand ingineria pusa la cale de Negoita pentru a-si acoperi incompetenta, consilierul liberal Inocentiu Voinea a demascat intreaga smecherie, punand pe ganduri si alti consilieri locali, care, in mod normal, votau alaturi de majoritatea PSD. Astfel, la numararea voturilor, surpriza!, nu s-au adunat decat 15 pentru, insuficient pentru a trece Hotararea de a scoate din programul de reabilitare 126 de asociatii de proprietari. Stupoarea pesedistilor a fost atat de mare incat presedintele de sedinta, vazand ca pe monitorul care afiseaza rezultatul votului a aparut mare “FAILED”, a vrut sa repete votul.

“Negoita trebuie sa termine ce a inceput. El tot cere proiecte peste proiecte, si, culmea, pune plase de protectie rosii, caci daca legea a interzis folosirea outdoor-ului in campanie electorala, ce s-a gandit Negoita, sa-i prosteasca pe oameni cu schele si cu plase rosii pe post de reclama electorala, sperand astfel ca va mai fi ales inca un mandat!”, ne-a declarant Inocentiu Voinea, care a continuat intrebandu-se pe unde va scoate camasa Robert Negoita cu cele 126 de blocuri. “E o jalnica actiune electorala, aceasta graba de a reabilita cat mai multe blocuri acum, facand tot felul de combinatii si inginerii. Nu e in stare sa-si tina angajamentele. S-au pierdut bani europeni pentru ca nu a fost in stare sa finalizeze la termen lucrarile, iar pentru asta trebuie sa raspunda atat in fata cetatenilor, dar si in fata Curtii de Conturi, care cred ca nu va tolera asa ceva! “, a incheiat consilerul liberal.

author avatar
National
963 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger