AcasăPoliticaREZULTATE PARTIALE alegeri europarlamentare anuntate de BEC la ora 11: Alianta PSD-PC-UNPR:...

REZULTATE PARTIALE alegeri europarlamentare anuntate de BEC la ora 11: Alianta PSD-PC-UNPR: 37, 40%

Noi rezultate oficiale, anuntate de BEC, luni la ora 11, dupa centralizarea procesele verbale din 96% din sectiile de votare, arata ca alianta electorala formata din PSD, PC si UNPR a obtinut la alegerile europarlamentare 37, 40% din voturi.

De asemenea, PNL a obtinut 14, 86%, iar PDL- 12, 23% din voturile electorilor care si-au exprimat optiunile in cadrul alegerilor de diminica, in urma carora vom afla reprezentantii Romaniei in Parlamentul European. Conform datelor comunicate de catre Marian Muhulet, purtatorul de cuvant al Biroului Electoral Central, fostul liberal Mircea Diaconu a fost votat de 6, 92% dintre romani, in timp ce UDMR a primit 6, 47% din voturi, Uniunea fiind urmata de Partidul Miscarea Populara (PMP), cu 6, 21%.

Ceilalti competitori – atat candidati independenti, cat si formatiuni politice – s-au plasat sub pragul minim de 5%. Conform BEC, urmatoarele date oficiale vor fi comunicate luni la ora 17.

Citeste si: BEC: REZULTATE PARTIALE ALEGERI EUROPARLAMENTARE, dupa centralizarea proceselor verbale din 93,54% din sectiile de votare

Sursa foto: maramedia.ro

author avatar
Cristina Stefan
226 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger