AcasăPoliticaRezultate alegeri prezidentiale 2014. Firea: Ponta, victorie categorica. Scorul obtinut, peste tinta...

Rezultate alegeri prezidentiale 2014. Firea: Ponta, victorie categorica. Scorul obtinut, peste tinta propusa

Prin votul dat duminica, romanii au aratat ca s-au saturat de modelul lui Basescu de a face politica, e de parere purtatorul de cuvant al social-democratilor.

Firea a anuntat, luni, ca scorul obtinut de prezidentiabilul PSD in primul tur al alegerilor pentru Cotroceni a fost peste cel scontat. „Victor Ponta a obtinut o victorie categorica, trecand de pragul de 40 de procente si depasind in mod clar tinta de 37, 5 % setata pentru acest tur de scrutin”, a sustinut vicepresedintele PSD, intr-o declaratie de presa.

Daca Ponta si-a depasit obiectivul stabilit, pentru turul I al alegerilor prezidentiale, nu la fel s-a intamplat cu Klaus Iohannis, considera Gabriela Firea. Principalul contracandidat al liderului PSD, cu care Ponta se va infrunta in turul doi al prezidentialelor, de pe 16 noiembrie, a obtinut, afirma senatorul, un scor mai mic decat cel scontat. „Pe de alata parte, Klaus Iohannis nu a reusit sa se apropie de obiectivul stabilit, chiar si dupa ce l-a coborat de la 35% la 32-22%”,  a afirmat reprezentantul social-democratilor.

231 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger