AcasăPoliticaRemus Cernea a decis: renunta sa mai candideze la prezidentiale!

Remus Cernea a decis: renunta sa mai candideze la prezidentiale!

Desi anuntase initial ca intentioneaza sa intre in lupta pentru Cotroceni, Remus Cernea a renuntat la ideea de a mai candida la alegerile din toamna.

Deputatul, care ar fi urmat sa candideze ca independent la scrutinul pentru cea mai inalta functie in stat, a renuntat la planul sau. Totul dupa ce, a marturisit Cernea intr-un interviu acordat Romania TV, parlamentarul a constatat ca e greu sa stranga cele 200 de mii de semnaturi, cat impune legea in cazul unei persoane care alege sa candideze ca independent la o functie publica, in cazul de fata la cea de sef al statului. „Nu voi mai mai candida niciodata in Romania daca nu se schimba substanţial sistemul electoral”, a precizat Cernea, pentru sursa citata.

In varsta de 40 de ani, Remus Cernea a fost ales deputat, in 2012, in circumscripia electorala numarul 14 Constanta. Parlamentarul a parasit, in noiembrie anul trecut, randurile Partidului Verde, la cateva zile dupa ce anuntase ca ar intentiona sa candideze la prezidentiale din partea acestei formatiuni.

Sursa foto: Facebook/Remus Cernea

116 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger