AcasăPoliticaRemarca lui Grindeanu: in politica romaneasca s-a trecut de la numarat oua,...

Remarca lui Grindeanu: in politica romaneasca s-a trecut de la numarat oua, la numarat stiuci

Actualul sef Guvernului face din patru fosti portretul premierului ideal

Ca un soi de final apoteotic al povestirilor de la pescuitul din week-end si al dezvaluirilor pornite din directia sefului PSD, care s-a laudat, practic, ca l-a invatat pe Grindeanu sa pescuiasca, premierul a revenit, seara trecuta, pe aceeasi tema.

Intrebat ce-i place, pana la urma, mai mult, pescuitul sau schiatul, Sorin Grindeanu a tras o concluzie, amintind de o declaratie a unui fost premier pesedist, Nastase, care vorbise de la tribuna Parlamentului despre numaratul oalor de la Cornu, si presarandu-si raspunsul cu cateva ironii la adresa lui Dragnea. „Am vazut ca este o intreaga dezbatere din acest punct de vedere. In mod cert, imi place schiul, pentru ca schiez. Nu trebuie sa credeti foarte mult, acum stiti cum sunt pescarii profesionisti, este si foarte multa legenda in ceea ce spun pescarii profesionisti. (…) Acum, am vazut ca s-a trecut in politica romaneasca de la numarat oua, la numarat stiuci. Este o trecere”.

Totodata, Grindeanu si-a reiterat intentia de a-l invata pe Dragnea sa schieze, fara sa uite sa puncteze ca o prima lectie implica sa invete novicele cum e sa cada. „Daca la iarna toate lucrurile care tin de guvernare – bugetul, deficitul bugetar, cresterea economica de 5,2%, tot ceea ce ne-am propus se va indeplini si va ninge, o sa il invit pe domnul presedinte Dragnea sa il invat sa schieze. (…) Nu stie (sa schieze-n.r), iar primele lectii la schi… trebuie sa te tina bine picioarele, sa inveti sa cazi – este prima lectie”.

101 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger