AcasăPoliticaRelu Fenechiu vrea proces televizat

Relu Fenechiu vrea proces televizat

In asteptarea sentintei in dosarul ”Transformatorul”, fostul ministru al Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat ca si-ar fi dorit ca toata tara sa vada prin ce a trecut el.

Relu Fenechiu asteapta sa vada daca ajunge sau nu la puscarie

”Nu imi este teama pentru mine, ci pentru familia mea”, a afirmat liberalul, care a sustinut in continuare ca acuzatiile care i se aduc sunt nefondate. ”Sunt un om nevinovat. Cred ca sunt unul din putinele cazuri cand nu am gresit cu nimic. Sunt un om de afaceri care a facut demersuri ca sa-si vanda marfa. Mi-as dori foarte mult ca procesul asta sa fie televizat, mi-as dori ca toata lumea sa vada ce se intampla”, a mai spus Relu Fenechiu. Trimis in judecata in iunie 2012, fostul ministru al Transporturilor a fost condamnat pe fond la cinci ani de inchisoare cu executare pentru complicitate la abuz in serviciu in forma continuata si complicitate la abuz in serviciu contra intereselor publice.

Concret, Fenechiu a fost acuzat ca a vandut, prin firmele sale, transformatoare uzate drept produse noi catre compania Electrica Moldova, provocand un prejudiciu de aproape 7 milioane de lei. In timp ce fostul ministru sustine ca are incredere in justitie, liberalii il dau ca si condamnat. Mai mult, acestia cauta solutii pentru ca imaginea partidului sa nu fie afectata, o parte dintre ei pronuntandu-se pentru o excludere din PNL.

author avatar
eNational
460 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger