AcasăPoliticaRelu Fenechiu, in pelerinaj la Palatul Victoria

Relu Fenechiu, in pelerinaj la Palatul Victoria

Relu Fenechiu nu se da dus de la Guvern

Ca sa-i mai treaca de necaz si de depresie, liberalul Relu Fenechiu face excursii intre Ministerul Transporturilor si Palatul Victoria.

Relu Fenechiu nu se da dus de la Guvern

De cand l-a remaniat justitia, vicepresedintele PNL  merge la sediul Guvernului mai ceva ca la biserica. Nu mai departe de ieri, Fenechiu s-a dus sa discute cu premierul despre privatizarea CFR Marfa. Si asta in contextul in care, cu o zi in urma, presedintele Traian Basescu a atras atentia ca Gruia Stoica, omul de afaceri care a castigat licitatia, vrea sa achizitioneze compania cu bani de imprumut. In paralel, in presa au aparut informatii ca acelasi Gruia Stoica s-ar afla in vizorul DIICOT. Chestionat pe tema, fostul ministru al Transporturilor a recunoscut ca, in acest caz,  privatizarea este compromisa.

”Un om care ar fi cercetat pentru activitate de crima organizata ar avea probleme majore in a gasi o banca care sa-l finanteze cu 200 de milioane de euro. Asta v-o spun in calitate de om de afaceri care are de-a face cu bancile. (…)Daca aceste lucruri se adeveresc, intr-adevar are o problema si eu va garantez ca nu va avea cum sa mai intre in posesia companiei CFR Marfa”, a afirmat Fenechiu.

author avatar
eNational
260 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger