AcasăPoliticaReglare de conturi intre Ponta si Dragnea

Reglare de conturi intre Ponta si Dragnea

Fostul si actualul lider al PSD au renuntat la ”pupat Piata Independentei” si se scuipa care pe unde umbla: Dragnea in Parlament si Ponta pe Facebook.

Fostul premier a lasat-o moarta cu ”prietenul” Liviu Dragnea

Cand era presedintele PSD, Victor Ponta ameninta cu demisia ori de cate ori indraznea vreun coleg sa-l contrazica si chiar ii dadea afara din partid pe dizidenti – vezi cazul Catalin Ivan. Acum, Ponta il sfideaza pe fata pe Liviu Dragnea – liderul PSD si bunul sau prieten. ”Nu voi vota maine noul Guvern. Decizia PSD despre guvernul domnului Ciolos este in regula… Nu comentez noul executiv. Important e ca are sprijin masiv. Al meu nu il are. Eu ca deputat nu voi vota guvernul. Acesta este cabinetul lui Klaus Iohannis”, a postat Ponta pe Facebook (singurul loc public ”frecventat” de fostul premier), imediat dupa ce forul de conducere al PSD a anuntat ca a decis sa sustina investirea noului guvern. Mai mult, Victor Ponta si-a acuzat succesorul si de insusirea meritelor fostei guvernari: ”Nu am fost invitat la PSD ieri (cand Dragnea a prezentat bilantul Guvernului Ponta – n.r.) si nu o sa comentez nimic din ce au facut. Nu am fost invitat la bilantul guvernarii pe care eu am condus-o. Nu m-am suparat. Pe PSD nu o sa ma supar niciodata. Si nici nu ma duc neinvitat nicaieri. Importat este insa ca s-a vorbit de bine despre guvernare!”.

Fostul premier a lasat-o moarta cu ”prietenul” Liviu Dragnea

Atacat direct, Dragnea a renuntat si el la politeturi: ”De cateva zile spun public ca facem prezentarea guvernarii. Nu era nevoie de invitatii. Nu facem invitatii ca la nunta”. Din pacate pentru actualul lider PSD, Ponta nu este singurul pesedist care a ridicat glasul impotriva deciziei de sustinere a noului guvern. ”Nu este un guvern de tehnocrati, este un guvern de recomandati. Dragnea l-a dat pe Vasile Dancu. Om cu expertiza pentru Dezvoltare si Administratie, care stie cum se ingroapa coruptia sub pres.  Macovei a recomandat-o pe tovarasa de cort din Vama Veche (Cristine Guseth – n.r). Busoi (PNL) a fost cel mai tare  cu baiatul ala in chiloti pentru Sanatate (Andrei Baciu – n.r). Pare genul de guvern facut pe pile”, a comentat, off the record ce-i drept, un alt social-democrat, care de asemenea spune ca nu are de gand sa gireze cu votul sau noul guvern. Incantat de scanteile care sar in PSD, Traian Basescu nu a ratat ocazia de a atata jarul: ”Demisia lui Victor Ponta a fost artificiala. Dragnea il tot impingea la vale, a fost momentul de tensiune, nici Oprea nu a vrut sa-l ajute, sa-si asume (…) Am vazut cum l-a lucrat Dragnea minut cu minut pe Victor Ponta”.

author avatar
Simona Badulescu
2.349 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger