AcasăPoliticaRegionalizarea incinge spiritele in coalitia de guvernamant: "Iohannis, un ipocrit!"

Regionalizarea incinge spiritele in coalitia de guvernamant: „Iohannis, un ipocrit!”

Reorganizarea administrativ-teritoriala a Romaniei ii determina pe baronii locali sa iasa la atac.

Constantin Nita nu concepe ca Brasovul sa piarda statutul de capitala de regiune

Brasovul si Sibiul isi disputa suprematia in Regiunea Centru. Declaratia lui Klaus Iohannis, potrivit careia orasul pe care-l pastoreste ar trebui sa devina capitala acestei regiuni, l-a iritat la culme pe ministrul Constantin Nita, social-democrat cu o mare influenta in zona Brasovului. Fara prea multe menajamente, Nita a sarit direct in beregata liberalului Iohannis, acuzandu-l de ipocrizie.  ”Domnul Iohannis a declarat, zilele trecute, cu o seninatate si cu o indrazneala extraordinare ca unul dintre scopuri principalele pentru care a intrat in PNL este sa ajute Sibiul sa devina capitala Regiunii Centru in urma impartirii adimistrative, iar dumnealui, implicit, sa devina guvernator. Pe scurt: <<Scopul scuza mijloacele>>. De altfel, a tinut si sa-si ceara scuze in fata sibienilor ca a facut un lucru atat de <<rusinos>> si a intrat in politica”, noteaza ministrul pesedist pe blogul personal, mentionand ca marturisirea proaspatului lider liberal ”pare facuta fara niciun fel de jena”.

Klaus Iohannis si-a atras antipatia pesedistilor cu planurile sale de marire

”Dl. Iohannis a vrut sa fure startul, cum se spune, si a inceput campania de lobby mai devreme. Si chiar daca a incercat sa-si atenueze declaratiile adaugand ca nu este sigur ca intrarea in PNL ii va garanta acest lucru, presupunem cu totii ca deja exista anumite discutii”, a mai puncat Constantin Nita, completandu-si postarea cu o adevarata  declaratie de razboi: ”Sibiul nu va putea deveni capitala regionala atat timp cat exista Brasovul”.

author avatar
Ana-Maria Ludatser
400 afisari

4 COMENTARII

  1. mai sasule nu mai fi ipocrit si stai pe fundul tau,te-ai bagat in laturile lui cacarau,esti un tradator ai desamagit sibieni care au crezut in tine si tu ce faci,teai vandut pentru un pumn de galbeni,rusine,rusine.Sibieni ar trebui sa te alunge din sibiu ca nu meriti decat dispret.ok.

  2. Iohannis nu are cum sa fie neamt atita reme cit a trait si traieste in Romania aici unde prin anii 95 96 au „plecat „niste copii din tara unde nu se stie, stie doar dumnealui si sotia asa ca lasati o mai moale cu „neamtu’ ca este romanizat100%.Domnule Nita sunt brasoveanca si tin sa va multumesc din sufle ca dumneavoastra dincolo de culoarea politica sustineti Brasovul sunteti un om de toata lauda,eu cred ca toti parlamentariiBRASOVENI INDIFERENT DINCE PARTID FAC PARTE TREBUIE SI SUNT OBLIGATI MORAL SA-SI SUSTINA ORASUL PINALA URMA SI AL LOR.

  3. Domnul Johanis- crede ca este un cal troian-dar sunt sigur ca este un magar troian.
    Cum sta procesul cu vanzarea copiilor lui domnul magar troian?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger