AcasăPoliticaReferendum/ Dragnea: Nu-mi dau seama cum a gandit-o presedintele. Si noi sustinem...

Referendum/ Dragnea: Nu-mi dau seama cum a gandit-o presedintele. Si noi sustinem lupta anticoruptie

Mentionand ca inca nu a citit adresa de la presedinte, pentru ca nu a ajuns in cursul acestei zile la Camera Deputatilor, Dragnea a cerut un ragaz, pentru a face acest pas si a discuta cu ai sai colegi, pentru a se putea pronunta asupra oportunitatii unei astfel de consultari publice.

„Nu-mi dau seama cum a gandit-o presedintele”, a declarat seful PSD, in urma cu doar cateva minute, la finele unei sedinte de cateva ore, ce a avut loc la sediul formatiunii. „Si noi sustinem lupta anticoruptie, nu mi-e foarte clar de ce trebuie pusa aceasta intrebare, dar si noi sustinem lupta anticoruptie”, a adaugat liderul social-democrat.

Totodata, seful PSD a lansat o ipoteza demna de luat in calcul, pe aceasta tema, care a constituit, fara dar si poate, subiectul zilei – cererea adresata de seful statului Parlamentului in privinta consultarii publice. „Trebuie sa vedem intai care este oportunitatea, pntru ca toti sustinem aceasta lupta anticoruptie. Dar ce se intampla daca nu vin oamenii la vot, ce insemana- ca nu sustin lupta anticoruptie?”, a subliniat Liviu Dragnea.

Scrisoarea lui Klaus Iohannis viza, va amintim, „procedura privind organizarea unui referendum national prin care poporul sa-si exprime vointa cu privire la urmatoarea problema de interes national: Continuarea luptei impotriva coruptiei si asigurarea integritatii functiei publice”.

author avatar
Cristina Stefan
121 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger