AcasăPoliticaRealitatea TV, "The Next Generation": Interviu in studio cu holograma lui Crin...

Realitatea TV, „The Next Generation”: Interviu in studio cu holograma lui Crin Antonescu

Ca sa lamureasca misterul disparitiei lui Crin Antonescu si sa arate intregii tari ca presedintele Senatului este mereu la datorie si nu zace intins la soare pe plaja din Miami, Realitatea TV a pus in scena un adevarat spectacol.

Postul Realitatea TV a anuntat intoarcerea lui Crin Antonescu
Emisiunea lui Rares Bogdan a fost gandita in asa fel inca sa se creeze impresia ca liderul liberal s-ar afla in studio

Inca de la orele pranzului, postul de televiziune a anuntat ca liderul liberal va fi invitatul lui Rares Bogdan. Senzational, soc, exclusiv: Crin Antonescu se intoarce la Jocuri de Putere, ora 22.15. Doar ca lucrurile nu au stat chiar asa, dintr-un motiv foarte simplu: presedintele Senatului nu s-a intors, ci tot dus este.  Asta nu i-a impiedicat insa pe cei de la Realitatea TV sa creeze impresia ca l-ar avea alaturi. Concret, emisiunea a inceput cu o reluare din luna mai, in care, da, Crin Antonescu chiar se afla in studio, il saluta pe Rares Bogdan si ii multumea pentru invitatie. Brusc, discutia dintre cei doi se intrerupe si in studio apar cu totul alte personaje. Dupa o ora de discutii, isi face aparitia si liderul PNL. Nu in carne si oase, ci doar prin telefon. Ecranul se imparte insa in doua, moderatorul plus o captura dintr-o emisiune mai veche la care a participat Antonescu. O alaturare reusita, care ar fi indus in eroare un telespectator neavizat. Singura problema a reprezentat-o neconcordanta intre mimica liderului PNL si ceea ce spunea, Crin Antonescu parand aproape viu. In ceea ce priveste interventia propriu-zisa, aceasta nu a avut nimic spectaculos, adica vorba multa despre nimic.

Cozmin Gusa

Gusa scapa turma

Odata incheiata emisiunea lui Rares Bogdan, ca sa salveze imaginea Realitatea TV (considerata de multi televiziunea de casa a PNL-ului), analistul politic Cozmin Gusa ”a criticat” prestatia lui  liderului liberal. “Dl Antonescu cred ca a ajuns in faza in care vrea sa intre pe sub presul de la usa serviciilor secrete si nu mai doreste sa puna probleme legate de dezvoltarea Romaniei. (…) Cred ca sunt doua elemente prin care il putem filtra pe Crin Antonescu. Unul legat de benzina, cred ca e pe rosu cu benzina, i s-a cam terminat. Al doilea: dl Antonescu a intrat intr-o competitie la care nu trebuia sa-si ia bilet – cine coabiteaza mai bine cu Basescu, fie pe fata ca Ponta, fie tacit cum banuiesc ca si-a propus”, a comentat Gusa.

author avatar
Adelina Ionicel
1.876 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger