AcasăPoliticaReactii dupa numirea lui Tudor Ionescu viceprimar al Capitalei

Reactii dupa numirea lui Tudor Ionescu viceprimar al Capitalei

In zadar a incercat tanarul – inclusiv joi, dupa sedinta CGMB – sa faca uitata controversa al carei protagonist a fost, in urma cu aproape cinci ani. Primul moment in care numele sau a devenit cunoscut opiniei publice, gratie ziarelor mondene, inca are iz sonor.

Chiar daca a aparut un alt motiv pentru care presa ar putea sa scrie despre el, iar bucurestenii sa ii urmareasca activitatea, de vreme ce de joi incepand este unul dintre viceprimarii Capitalei, trecutul nu ii da asa usor pace lui Ionescu.

Si spunem asta in conditiile in care nu a trecut multa vreme de cand s-a aflat rezultatul votului dat in sedinta Consiliului General, ca reactiile in mediul politic autohton au si aparut.

Printre cei care au comentat alegerea lui Ionescu in structura de conducere a PMB este fosta candidata la scrutinul din 5 iulie, Clotilde Armand. Nici aceasta nu pare dispusa sa dea uitarii aspecte ce tin de trecutul lui Tudor Ionescu. „Prin alegerea domnului Tudor Ionescu, mai bine cunoscut drept Tudy Ionescu in presa de cancan din Romania, se reface legatura dintre actuala administratie PSD a doamnei Firea si PNL, atat aripa penala Chiliman-Tariceanu, ALDE, cat si PNL-ul aflat teoretic in opozitie. Nu e lipsit de semnificatie faptul ca domnul Ionescu este chiar fost asistent in cadrul biroului de europarlamentar al lui Cristian Busoi, nimeni altul decat presedintele interimar al organizatiei Bucuresti a PNL si unul dintre cei care au contribuit din plin la victoria PSD in alegeri”, a notat Armand pe Facebook.

La randul sau, dar de aceasta data comentand in termeni cat se poate de categorici numirea lui Ionescu in postura de numar 2 in cadrul Primariei Generale, deputatul liberal Ovidiul Raetchi ii cere lui Tariceanu sa revina asupra propunerii. „Numirea lui Tudor Ionescu, alias Tudy, cunoscut pentru viata sa mondena activa si scandaluri sexuale, in functia de viceprimar al Bucurestiului este o rusine pentru Capitala Romaniei. Un personaj care si-a asumat aparitii pornografice mondene nu poate pastori muzeele sau parcurile bucurestene. (…) Nu stiu cum Tariceanu a putut sustine o asemenea numire si impreuna cu PSD, i-a umilit pe bucuresteni, obligandu-i sa accepte un lider devenit ridicol in cautarea placerilor solitare”, sustine parlamentarul liberal, intr-un comunicat remis redactiei.

sursa foto: romaniatv.net

546 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger