AcasăPoliticaReactie vehementa a fostului premier. Ponta: Stire falsa, o minciuna grosolana

Reactie vehementa a fostului premier. Ponta: Stire falsa, o minciuna grosolana

Pe langa pozitia Ministerului de Externe, prezentata chiar de catre semnatarii stirii, o alta reactie in privinta presupusei demarari a actiunii de mutare a arsenalului nuclear aflat in Turcia catre Romania -pe fondul unei asa-zise subreziri a relatiilor dintre Washington si Ankara – a venit de aceasta data din partea fostului sef al Guvernului.

Iar luarea de pozitie consemnata de Victor Ponta pe contul sau de Facebook, in cursul dupa-amiezii de joi, e una cat se poate de vehementa. „Aceasta stire falsa (o minciuna grosolana) data de EURACTIV.COM este cu adevarat de natura sa afecteze grav siguranta nationala a Romaniei!”, considera fostul premier, care cere responsabililor statului „sa ia urgent toate masurile necesare si sa informeze opinia publica”.

Mai mult, fostul prim-ministru inainteaza un posibil scenariu privind originea aparitiei acestui zvon. „Este clar nevoie de o actiune legala contra autorilor si de o analiza a modului in care a fost construita aceasta stire. Eu am motive sa cred ca fost conceputa intr-un „laborator” din strainatate (poate Moscova?!), data unui „tovaras” de la Euractiv.com si plasata in Romania printr-o retea deja folosita anterior”, sustine Ponta in postarea sa.

Cititi si: EurActiv. SUA ar fi inceput deja transferul arsenalului nuclear din Turcia. Reactie oficiala de la Bucuresti

248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger