AcasăPoliticaReactie din PSD: E un blocaj. Nu putem depune o motiune de...

Reactie din PSD: E un blocaj. Nu putem depune o motiune de cenzura impotriva unui singur om!

Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, adeptii filierei franceze

Faptul ca Sorin Grindeanu nu renunta la postura de premier ii face pe social-democrati sa incerce sa gaseasca solutii pentru a vacanta acest post. In tot acest timp, se spera ca Grindeanu sa demisioneze.

Inaintea unei noi sedinte a conducerii social-democrate, care ar urma sa aiba loc peste aproximativ doua ore, si in cadrul careia se vor stabili pasii de urmat in aceasta situatie, secretarul general adjunct al PSD-ului a tinut sa sublinieze, intr-o interventie telefonica la Romania TV, ca „niciun primar din PSD nu il sustine” pe Grindeanu. „Avem un singur om de la Palatul Victoria pe care nu putem sa-l dam jos pentru ca nu avem un articol in Constitutie”, a subliniat pesedistul.

Cat despre varianta unei motiuni, nici aceasta nu pare sa fie considerata o solutie de catre pesedisti. „Nu putem depune o motiune de cenzura impotriva unui singur om care se plimba singur prin Palatul Victoria”, considera reprezentantul PSD.

„E un blocaj, nici Iohannis nu poate sta de vorba cu liderii Coalitiei” pentru a se nominaliza un alt premier, cata vreme Grindeanu nu demisioneaza, a admis Stefanescu care a adaugat ca „situatia este penibila” si a reamintit ca actualul sef al Guvernului „a fost numit, n-a fost votat”.

author avatar
Cristina Stefan
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger