AcasăPoliticaReactie categorica a lui Ciolos: Am destelenit buruienisul lasat de cei care...

Reactie categorica a lui Ciolos: Am destelenit buruienisul lasat de cei care acum striga de pe margine

E tot mai clar faptul ca seful Executivului nu mai are de gand sa taca si sa indure criticile venite din randul actorilor de pe scena politica.

Dupa ce zilele trecute i-a dat un raspuns transant liderului pesedist Liviu Dragnea, in chestiunea facilitatilor pentru veterani si pe fondul amenintarii cu o motiune de cenzura, de aceasta data Dacian Ciolos a dat o replica fara echivoc reprezentantilor fostului Guvern, cel condus de Victor Ponta.

Satul sa auda critici formulate pe marginea subiectului absorbtiei fondurilor europene, primul-ministru a luat atitudine, facand, intr-un interviu acordat hotnews.ro, cateva observatii transante cu trimitere la predecesorii actualei echipe guvernamentale. „Absorbtia efectiva pentru 2014 – 2020 a inceput in mai 2016, la aproape doi ani si jumatate de la inceperea exercitiului bugetar, dupa ce am destelenit buruienisul lasat de cei care acum striga de pe margine”, a sustinut actualul sef de la Palatul Victoria.

Ciolos nu s-a oprit, insa, aici cu explicatiile pe acest subiect indelung comentat, explicand si de ce anume ii par „deplasate” comentariile negative venite din directia fostei echipe de la Palatul Victoria. „Cand am preluat guvernarea, am constatat foarte repede ca, pentru pregatirea programelor pentru 2014-2020 nu se facuse mai nimic… Acesta este inca un motiv pentru care o discutie despre absorbtie azi este deplasata, mai ales cand criticile vin de la reprezentanti ai fostului guvern”, a conchis premierul.

sursa foto: Facebook

210 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger