AcasăPoliticaReactia unuia dintre viceprimarii Capitalei, dupa retinerea edilului Oprescu

Reactia unuia dintre viceprimarii Capitalei, dupa retinerea edilului Oprescu

Dupa cum era de astaptat, masura impusa de catre procurorii DNA in cazul lui Sorin Oprescu, acuzat de luare de mita, nu a ramas fara ecouri in institutia in fruntea careia se afla, incepand din vara lui 2008, politicianul in varsta de 63 de ani.

Unul dintre cei doi viceprimari al Capitalei, si unul dintre cei care ar putea prelua, temporar, prerogativele de edil, in cazul in care magistratii admit, duminica, cererea procurorilor anticoruptie privind arestarea preventiva a primarului general, a reactionat la informatia privind decizia DNA de a-l retine, noaptea trecuta, pe Sorin Oprescu.

Cornel Pieptea a ales sa-si spuna pucntul de vedere- unul cat se poate de transant- pe contul oficial de Facebook. „Demagogia si minciuna au fost solutiile lui Sorin Oprescu pentru a le multumi bucurestenilor pentru increderea acordata. Justitia trebuie sa isi urmeze cursul”, considera liberalul devenit viceprimarul Capitalei la finele anului trecut si care se descrie, pe contul de socializare amintit, drept „Viceprimarul Capitalei si opozantul lui Oprescu”.

Faptul ca Oprescu a ajuns in vizorul procurorilor nu va bloca activitatea la PMB, da de inteles viceprimarul Pieptea, amintind de faptul ca Legea administratiei publice locale prevede faptul ca, in cazul in care primarul Capitalei va fi arestat preventiv pentru 30 de zile, edilul va fi suspendat din functie. „Activitatea Primariei Municipiului Bucuresti va continua, reglementarile legale in vigoare prevazand mecanisme pentru astfel de situatii. Bucurestiul trebuie sa intre pe un drum sanatos spre dezvoltare”, conchide Pieptea.

sursa foto: Facebook/Cornel Pieptea

author avatar
Cristina Stefan
625 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger