AcasăPoliticaReactia unui liberal la planul lui Ciolos: Ghinion, pe aici nu se...

Reactia unui liberal la planul lui Ciolos: Ghinion, pe aici nu se trece!

In conditiile in care fostul sef al Guvernului a dat de inteles ca, din cele trei variante pe care le avea in vedere in privinta revenirii in prim-planul scenei politice, ar alege-o pe cea a unui partid nou, un deputat liberal a avut o reactie categorica.

Facand, din capul locului, o paralela cu personajele cu replici savuroase din scrierile lui Caragiale, tanarul parlamentar PNL a trecut apoi la un ton cat se poate de serios. „Cica domnul Ciolos spune ca mai trebuie sa avem „putina rabdare” si isi va face un partid nou. Tin minte ca si Trahanache ii cerea lui Farfuridi „putintica rabdare” asa ca asta cu partidul nou nu mi se pare ceva „nou” sub nicio forma”, noteaza Daniel Gheorghe.

Pana sa-si comunice concluzia transanta, deputatul liberal a adus in discutie, in chip de argument, faptul ca romanii ar fi „satui de noi partide”, dar si ca varianta pozitionarii pe un culor de dreapta e ingreunata de faptul ca PNL-ul e inradacinat acolo. „Si cand mai ai in fata un mare partid, fie el cat de lovit si in criza, cand are vreun secol si jumatate in spate si se numeste PNL lucrurile devin complicate pt oricine incearca sa preia culoarul de dreapta! Ghinion, pe aici nu se trece! ;)”, transeaza situatia tararul ales al neamului.

„Domnule Ciolos, infiintati un partid nou si va asteptam la urmatoarele alegeri!!”, i-a transmis, seara trecuta, o utilizatoare a Facebook-ului care urmareste postarile lui Ciolos, raspunsul fostului prim-ministru a fost „putina rabdare”, varianta care i-a facut pe unii dintre cei care comentau pe marginea postarii sa ii transmita ca ar vrea sa nu aleaga PNL-ul, dar si ca miciunea de merge pe crearea unei formatiuni noi e destul de riscanta.

185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger