AcasăPoliticaReactia sefei Comisiei privind alegerile, dupa anuntul Parchetului ca nu le trimite documentele...

Reactia sefei Comisiei privind alegerile, dupa anuntul Parchetului ca nu le trimite documentele cerute

Oana Florea, sefa Comisiei parlamentare de ancheta privind alegerile din 2009, a facut un prim comentariu pe marginea raspunsului primit de forul in cauza din directia Parchetului General.

A fost, sa-i spunem, o reactie „la cald”, deputata PSD aducand in discutie, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca va trebui sa discute chestiunea cu restul reprezentantilor forului, inainte de a se vedea ce pasi se vor urma, pe fondul refuzului PICCJ de a trimite Comisiei o copie a dosarului clasat de Parchet.

„Stiu ca in regulamentul comun a celor doua Camere, comisiile de ancheta au in anumite conditii acces chiar si la informatii clasificate. Desigur va trebui sa ne intalnim cu toti colegii, si sa vedem din punct de vedere legal care este calea de urmat si (…) daca este justificat acest argument al Parchetului de a nu da acest documente”, a mentionat Florea, inainte de a sublinia ca nu s-ar fi pus problema sa faca publice documentele respective, ci doar sa fie discutate in sedinta Comisiei.

Cititi si: Parchetul General raspunde Comisiei parlamentare

sursa foto: cdep.ro

author avatar
Cristina Stefan
318 afisari

1 COMENTARIU

  1. Bani online. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre blazar906@gmail.com

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger