AcasăPoliticaReactia premierului Ponta, dupa ce motiunea liberalilor a picat: "A fost un...

Reactia premierului Ponta, dupa ce motiunea liberalilor a picat: „A fost un mare esec”

Victor Ponta sustine ca, in perioada urmatoare, Guvernul isi vede de treba, iar domnia sa, ca sef al Executivului, are in plan sa se concentreze strict pe conducerea Cabinetului. „A fost un mare esec, a fost o motiune la adresa PNL-PNL, nu a Guvernului”, a punctat primul-ministru.

Subliniind, printre altele, ca, pana in februarie, cel putin, nu mai poate fi depusa o alta motiune de cenzura la adresa actualului Cabinet, premierul a lasat sa se inteleaga, in prima sa declaratie dupa ce s-a anuntat ca demersul PNL a fost respins la vot, ca in perioada urmatoare se va focusa doar pe conducerea Executivului. „Ceea ce e important e ca, din acest moment (…) ma extrag pe cat posibil din toate aceste batalii politice inutile (…) si sunt gata sa imi folosesc toata energia pentru actul de guvernare (…) pe scurt, la treaba de astazi, ca sunt foarte multe lucruri de facut”, a punctat Victor Ponta, la Palatul Parlamentului.

Va reamintim ca motiunea de cenzura a formatiunii conduse de catre Gorghiu si Blaga-  denumita „Alege intre Romania si Ponta, un premier compromis. Demite-l pe Victor Ponta!” – a primit 207 „pentru” si 8 „impotriva”, fiind respinsa ca urmare a faptului ca nu a intrunit numarul minim de voturi, 275, pentru a fi admisa. Drept urmare, Guvernul Ponta ramane in functie.

author avatar
Cristina Stefan
145 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger