AcasăPoliticaReactia premierului Grindeanu in cazul gasirii lui Ghita

Reactia premierului Grindeanu in cazul gasirii lui Ghita

Grindeanu, coabitantul perfect

Printre demnitarii care au reactionat –  pe fondul aflarii informatiei ca fostul parlamentar Ghita, cautat de oficiali inca din decembrie anul trecut, a fost prins in capitala sarba, urmand sa fie adus in tara, in perioada urmatoare -se numara si seful Guvernului.

Sorin Grindeanu a laudat, de altfel, intr-o declaratie facuta la TVR, actiunea reprezentantilor IGPR. „Eu doresc sa felicit Politia Romana, pentru ca si-a facut datoria, e un lucru extrem de bun, in continuare vor urma procedurile specifice unei astfel de actiuni, care vor duce in final la extradare si la venirea in tara a lui Sebastian Ghita”, a punctat premierul.

Cat despre speculatiile aparute in spatiul public, cum ca ar exista persoane care s-ar teme de prinderea fostului deputat, in sensul in care acesta din urma ar putea sa faca si alte dezvaluiri, Grindeanu a subliniat urmatorul lucru: „poate fi o teama in anumite zone, este treaba dansilor, pe noi ne intereseaza sa aplicam legea”.

Nu in ultimul rand, e de mentionat ca acesta s-a ferit sa spuna daca i s-a parut ca aceasta procedura a fost una de durata, in sensul in care au durat prea mult. „Probabil ca n-a fost nici simplu”, a punctat liderul de la Palatul Victoria.

214 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger