AcasăPoliticaReactia PNL-ului la declaratiile lui Ponta: Degeaba invocati refacerea USL, daca in...

Reactia PNL-ului la declaratiile lui Ponta: Degeaba invocati refacerea USL, daca in teritoriu incheiati acorduri cu PDL

Cristina Pocora

La scurt timp dupa ce s-a aflat de mesajul transmis de catre liderul PSD colegilor sai din teritoriu, cu privire la mentinerea „bunelor relatii” cu liberalii, purtatorul de cuvant al PNL a reactionat. Nu oricum, ci cerandu-i premierului sa abandoneze astfel de „intrigi”, si sa se ocupe de guvernare.

Cristina Pocora

Liberala Cristina Pocora, purtatorul de cuvant al formatiunii cunduse de Crin Antonescu, i-a cerut public, prin intermediul retelei de socializare Facebook, sa „renunte la demagogie” si sa se concentreze pe guvernare, in asa fel incat romanii sa o duca mai bine. „Este timpul sa lasati deoparte intrigile politice, dublul limbaj si sa gasiti cu prioritate solutii la problemele romanilor: locuri de munca, reducerea CAS, neimpozitarea profitului reinvestit, criza medicamentelor, absorbtia fondurilor europene. Dumneavoastra, impreuna cu partidul pe care-l conduceti, v-ati facut o tema din a clama permanent ca doriti refacerea USL. Faptele demonstreaza insa ca aceasta este o minciuna si asistam doar la declaratii politicianiste si fatarnice„, ii transmite Pocora premierului.

Mai mult, punctand concret asupra motivului pentru care liberalii nu ar avea cum sa creada in intentia social-democratilor privind refacerea USL, deputatul PNL a notat: „Degeaba invocati la centru refacerea USL, cand in teritoriu reprezentantii PSD incheie pe banda rulanta acorduri de colaborare cu PDL„.

128 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger