AcasăPoliticaReactia PNL dupa anuntarea deciziei Instantei: Nu exista niciun fel de problema...

Reactia PNL dupa anuntarea deciziei Instantei: Nu exista niciun fel de problema cu privire la legalitatea noii conduceri

Reprezentantii Partidului National Liberal au facut o serie de clarificari dupa anuntarea deciziei magistratilor Tribunalului Bucuresti, cu privire la respingerea modificarilor aduse statutului formatiunii, la Congresul de la sfarsitul lunii iunie.

PNL-ul insista ca nu sunt probleme cu privire la alegerea noii conduceri a formatiunii politice, implicit cu numirea lui Iohannis in fruntea partidului. „Din minuta redactata de Tribunal, reiese foarte clar ca nu exista niciun fel de obiectiuni din partea completului care a judecat acest dosar in ceea ce priveste alegerea noii conduceri a partidului. Instanta a dispus ca toate documentele referitoare la alegerea conducerii PNL sa fie inregistrate in Registrul partidelor politice. Nu exista niciun fel de problema cu privire la legitimitatea si legalitatea noii conduceri a PNL”, se mentioneaza intr-un comunicat de presa remis de formatiunea politica amintita.

Mai mult, pentru a risipi orice fel de zvonuri si dubii in aceasta privinta, liberalii sustin si ca hotararea Tribunalului Bucuresti, de a respinge anumite modificari din noul statut al PNL, nu afecteaza in niciun fel candidatura lui Iohannis la prezidentialele din noiembrie, avand in vedere ca decizia politica privind desemnarea sa nu a „avut la baza calitatea sa formala de presedinte al PNL”.

Totodata, liberalii precizeaza ca vor contesta hotararea Instantei de a respinge aceste modificari, insa pana la a lua aceasta decizie, se asteapta motivarea deciziei in cauza. „In ceea ce priveste noul Statut al PNL, asteptam motivarea deciziei pentru a vedea care sunt modificarile respinse de instanta, urmand ca apoi, in termenul legal de cinci zile, sa atacam hotararea completului de judecata. Acestea sunt chestiuni formale, juridice, care vor fi rezolvate”, se mai arata in documentul citat.

80 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger