AcasăPoliticaReactia lui Vosganian, dupa ce a aflat ca ramane cu imunitate

Reactia lui Vosganian, dupa ce a aflat ca ramane cu imunitate

Despre Varujan Vosganian se poate spune ca a trecut, in doar cateva zeci de minute, de la agonie la extaz, odata ce a scapat de emotia ca va risca sa fie urmarit penal, dupa ce a aflat rezultatul votului dat in Senat.

Daca la finalul pledoariei sustinute in fata colegilor senatori, inaintea votului privind solicitarea procurorilor de incuviintare a inceperii urmaririi penale in cazul sau, a avut lacrimi in ochi, liberalul a zambit, in momentul in care a facut cateva declaratii jurnalistilor, dupa anuntarea rezultatului votului pe marginea solicitarii inaintate de catre Procurorul General in cazul sau.

Vosganian s-a declarat „foarte emotionat” de gestul de solidaritate al colegilor, multumindu-le celor care au votat si s-au rugat pentru el. „Trebuie sa invatam sa ne respectam unii pe altii, sa evitam sa ne apreciem la gramada”, a afirmat fostul ministru.

Va amintim ca in cazul solicitarii care l-a vizat pe fostul ministru al Economiei, actualmente membru al Camerei superioare a Parlamentului, ajuns in vizorul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), au fost 71 de voturi „impotriva” si 56 „pentru”, ca urmare cererea procurorilor a fost respinsa.

Vosganian este suspectat de catre procurorii DIICOT de constituire a unui grup infractional organizat, abuz in serviciu si complicitate la delapidare, in dosarul „gazelor ieftine”.

255 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger