AcasăPoliticaReactia lui Vadim Tudor dupa decizia BEC de a nu valida lista...

Reactia lui Vadim Tudor dupa decizia BEC de a nu valida lista PRM pentru EUROPARLAMENTARE

Corneliu Vadim Tudor califica decizia de miercuri a Biroului Electoral Central (BEC) de a nu valida lista PRM pentru europarlamentare drept o „rusine”, sustinand ca hotararea BEC ar fi fost luata la „ordin politic”.

Reactia actualului europarlamentar a venit la scurta vreme dupa ce s-a confirmat faptul ca Biroul Electoral Central a respins lista candidatilor PRM pentru scrutinul din 25 mai, vizand locurile in Parlamentul European. In timp ce BEC a anuntat ca va publica motivarea deciziei care, pentru moment, il plaseaza pe Vadim Tudor in imposibilitatea de a mai candida pentru un mandat in PE, politicianul a anuntat deja ca va contesta hotararea in instanta.

„Atunci cand e o intreprindere care antreneaza zeci, sute de mii de oameni, mai sunt greseli. Au fost si vor mai fi. Nimeni nu e perfect. Mai e ceva, noi am depus 222.000 (de semnaturi). Ei spun ca ar fi gasit 28 de mii de greseli, atat de grave, incat, sa le respinga in bloc. (…) E ordin politic. (…) Le-am depus la orele 13, nu puteau sa ne spuna de atunci? (…) Ne-au spus acum cand nu mai avem timp. (…) E o rusine ce se intampla”, a sustinut Vadim Tudor, intr-o declaratie de presa facuta chiar in sediul BEC, dupa aflarea deciziei reprezentantilor institutiei amintite.

385 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger