AcasăPoliticaReactia lui Vadim Tudor, dupa aparitia rezultatelor de la alegerile prezidentiale: "Un...

Reactia lui Vadim Tudor, dupa aparitia rezultatelor de la alegerile prezidentiale: „Un jaf ordinar!”

Corneliu Vadim Tudor, liderul Partidului Romania Mare, a avut o reactie socanta dupa ce au fost date publicitatii rezultatele de la alegerile prezidentiale.

Initial, Vadim Tudor s-a plans de marinaria de furat voturi a Partidului Social Democrat. Apoi, si-a manifestat sustinerea fata de Victor Ponta, tocmai reprezentantul PSD-ului, semn ca a dat-o la pace cu social-democratii.

In cele din urma, dupa ce s-a aflat ca Victor Ponta a pierdut alegerile prezidentiale in fata lui Klaus Iohannis, Vadim Tudor a avut o noua reactie socanta.

„Este un jaf ordinar, din decembrie 2000 si pana acum este cel mai mare jaf electoral. Nici nu merita sa comentam. In urma cu cinci zile era diferenta de 10% si acum i-o ia Iohannis inainte. Se minte ca jumatate din electoratul meu ar fi votat alaturi de el, de Basescu si de Tokes. Asta e justificarea lor, ca sa arate de unde provine diferenta. Numai merita sa se produca alegeri in Romania. Numai merita sa aiba loc alegeri intr-o tara de hoti. Gata, adio alegeri, adio democratie!”, a afirmat Corneliu Vadim Tudor.

author avatar
Cristi Ionita
1.740 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger