AcasăPoliticaTariceanu anunta retragerea OUG 13: Nu avem nimic de ascuns!

Tariceanu anunta retragerea OUG 13: Nu avem nimic de ascuns!

Calin Popescu Tariceanu

UPDATE – Calin Popescu Tariceanu a fost primul care a facut, practic, anuntul in privinta retragerii OUG-ului care a iscat nemultumiri si chiar proteste, cu doar cateva minute inainte ca premierul sa iasa la declaratii, de la Palatul Victoria, adica inainte de ora 20. 20.

Prezent in studioul Romania TV, al doilea om in stat a mentionat, ca argument pentru pasul facut cu Ordonanta pe modificarea Codurilor, si anume retragerea ei, ca “nu avem nimic de ascuns, nu are vreo dedicatie pentru cineva (…) si ca oamenii sa inteleaga ca nu avem nimic de ascuns”.

––

In asteptarea unei decizii – pe fondul discutiilor dintre Dragnea, Grindeanu si sefii ALDE, partenerii PSD-ului din coalitia de guvernare, Calin Popescu Tariceanu si-a spus deja o prima parere vizand probabilitatea ca aceasta ordonanta sa fie retrasa.

Calin Popescu Tariceanu

Comentand pe marginea informatiei acestei dupa-amiezi, si anume cea privind faptul ca seful PSD a adus in discutie eventualitatea unei abrogari a ordonantei 13/2017, prin care se aduc unele modificari Codului Penal si de Procedura Penala, unul dintre co-presedintii ALDE, in speta Calin Popescu Tariceanu, a lasat sa se inteleaga faptul se poate lua in calcul un astfel de pas. “Eventuala adoptare a deciziei de abrogare a ordonantei ne va permite sa avem o discutie serioasa cu segmente largi ale societatii si cu intreg spectrul politic despre cum ne construim viitorul ca tara”, noteaza Tariceanu pe Facebook, facand apoi referire la un alt aspect. “Romania se afla intr-un blocaj grav din cauza abuzului de putere al anumitor institutii si autoritati si va fi nevoie de o abordare lucida si nepartizana pentru a gasi o rezolvare la aceasta problema”, considera al doilea om in stat.

Ramane, asadar, de vazut care va fi concluzia la care se va ajunge in urma discutiilor dintre liderii PSD, ALDE si seful Guvernului.

Cititi si: Ce spune ministrul de Interne despre o eventuala abrogare a OUG pe modificarea CP

352 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger