AcasăPoliticaReactia lui Ponta, dupa declaratia lui Gigi Becali: Ma bucur doar ca...

Reactia lui Ponta, dupa declaratia lui Gigi Becali: Ma bucur doar ca e alaturi de familie, macar si pentru o zi

La cateva ore dupa ce, eliberat din penitenciar pentru 24 de ore, Gigi Becali a sustinut ca, in cazul in care Victor Ponta ar ajunge presedinte, l-ar gratia atat pe el, cat si pe Gica Popescu, premierul a evitat sa comenteze prea mult acest subiect, rezumandu-se sa spuna ca acest drept ii revine actualului sef al statului.

Mentionand ca dreptul de a-l gratia pe latifundiarul din Pipera ii apartine lui Traian Basescu, primul-ministru a punctat ca, pana una, alta, se bucura ca finantatorul stelist isi petrece chiar si o zi- respectiv cele 24 de ore, alaturi de cei dragi. „Mi-am exprimat de multe ori opinia ca domnul Becali a fost condamnat, a suferit, sufera, dar la un moment dat sigur cred ca e destul. Dar dincolo de asta nu pot sa comentez in niciunul fel. Gratierea este un drept al presedintelui Romaniei. Daca domnul Basescu va dori sa-l gratieze, Ministerul Justitiei va da aviz pozitiv. (…) Ma bucur doar ca domnul Becali, macar si pentru o zi, e alaturi de familie”, a afirmat premierul Ponta.

Va reamintim ca Gigi Becali a parasit, luni, pentru 24 de ore, penitenciarul Poarta Alba, dupa ce a primit acest drept, pentru buna purtare in spatele gratiilor. S-a intamplat la circa un an de cand omul de afaceri a fost incarcerat, urmare a condamnarii sale in doua dosare. Becali solicitase in mai multe randuri o astfel de permisie, pentru a-si petrece timp alaturi de sotia, fetele si mama sa, pe care nu le mai vazuse de cand a fost inchis.

274 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger