AcasăPoliticaReactia lui Ponta, dupa aflarea rezultatelor exit-poll-urilor la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

Reactia lui Ponta, dupa aflarea rezultatelor exit-poll-urilor la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE

La scurta vreme dupa ce au fost anuntate exit-poll-urile de dupa europarlementare, presedintele PSD, premierul Victor Ponta, si-a manifestat intentia ca de luni sa se aseze la masa negocierilor, alaturi de liderii PNL, in vederea refacerii USL-ului.

Incepand prin a felicita reprezentantii aliantei electorale din care au facut parte social-democratii – alaturi de conservatori si UNPR-isti – primul-ministru a tinut sa le transmita ca „aceste rezultate trebuie tratate cu modestie, cu atentie”, fiind, in opinia sa, „un semnal de incredere pentru continuarea guvernarii”, primit de la romanii care au iesit la vot.

In acest sens, Ponta a reiterat ideea refacerii USL-ului, alianta care pana la finele lui februarie a fost la guvernare si din care au facut parte si liberalii. „Vreau sa ma angajez acum, dupa finalizarea acestor alegeri, ca tot ce am promis in numele USL vom duce mai departe la indeplinire. (…) De maine (luni-n.r), si vorbesc in numele USD, suntem dispusi sa ne asezam la masa cu liderii PNL care cred in USL si doresc refacerea USL, pentru a reporni de acolo de unde am lasat proiectul pe care romanii l-au votat in 2012. Este o mana intinsa pe care sunt convins ca foarte multi o asteapta”, a sustinut premierul Ponta.

Va reamintim ca, potrivit primelor rezultate de dupa alegeri- repsectiv pe baza exit-poll-urilor, alianta USD a obtinut peste 40 % din voturile romanilor care au iesit la vot, duminica, pentru a-si exprima optiunile la scrutinul in urma caruia vor fi alesi cei 32 de reprezentanti ai Romaniei in Parlamentul European.

536 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger