AcasăPoliticaReactia lui Ponta, despre noua alianta a liberalilor: De-abia au divortat de...

Reactia lui Ponta, despre noua alianta a liberalilor: De-abia au divortat de noi, ca s-au si casatorit. Inima zburdalnica Antonescu

Victor Ponta si Crin Antonescu

La o zi dupa ce liberalii si democrat-liberalii au anuntat ca au decis sa faca front comun, Victor Ponta, fostul partener al lui Crin Antonescu, in conducerea USL, a comentat pe marginea aparitiei aliantei PNL-PDL.

Victor Ponta si Crin Antonescu

Desi intr-o prima faza a folosit un ton cat se poate de serios, declarand ca e „foarte bine” ca s-a constituit aceasta alianta, pentru ca  l-ar fi scos pe „Basescu la pensie mai repede”, premierul Ponta a continuat intr-o nota ironica precizarile pe marginea intelegerii dintre liderii PDL, Vasile Blaga, si cel demisionar al PNL, Crin Antonescu. Presedintele social-democratilor a tinut sa puncteze faptul ca nu a trecut atat de mult timp de cand PNL-ul decidea iesirea de la guvernare, odata cu ruperea USL-ului, anunt facut la finele lunii februarie.

„Asa se intampla. (Liberalii-n.r) de-abia au divortat de noi, s-au si casatorit cu PDL-ul. Inima zburdalnica domnul Antonescu (…) Deocamdata nu au divortat de USL, nu au semnat actele cu PDL, cine stie cu cine se mai aliaza pana in iulie”, a punctat Ponta.

Cat despre  colaborarea dintre cele doua formatiuni din opozitie, liderul PDL preciza, miercuri, inainte de intalnirea avuta in cursul dupa-amiezei cu echipa de negocieri desemnata de PNL: „Dorim sa colaboram cu termen scurt, mediu si lung, deci nu vom avea in vedere numai alegerile prezidentiale, ci alegerile locale si generale din 2016. Ba mai mult, dorim, in timp, construirea unui singur mare partid de centru dreapta in Romania”.

229 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger