AcasăPoliticaReactia lui Ion Iliescu, dupa ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014: "Ponta nu trebuie sa-si...

Reactia lui Ion Iliescu, dupa ALEGERILE PREZIDENTIALE 2014: „Ponta nu trebuie sa-si dea demisia”

Ion Iliescu este considerat principalul vinovat pentru incidentele din 1990

Desi spunea ca PSD-ul se poate dizvolva, in cazul in care Victor Ponta pierde alegerile prezidentiale, Ion Iliescu a revenit la sentimente mai bune fata de presedintele social-democratilor.

Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat considera ca nu este momentul oportun ca Victor Ponta sa renunte la functia de sef al Guvernului sau la cea de presedinte al PSD.

„Nu e obligatoriu acum ca Victor Ponta sa demisioneze. Guvernul trebuie sa-si mai duca misiunea macar o bucata de timp. Dar va fi o chestie de analiza si in PSD. Probabil va fi un Congres extraordinar, care sa analizeze situatia existenta si sa adopte masurile potrivite. Aici nu-i vorba de persoane, ci de o concluzie politica”, a declarat Ion Iliescu.

Fostul presedinte al Romaniei a indemnat la calm si a precizat ca „lucrurile trebuie judecate cu calm, intr-un for de partid care sa traga concluziile cuvenite”.

Ion Iliescu este totusi de parere ca echipa lui Victor Ponta a pierdut alegerile prezidentiale mai ales din cauza arogantei prezentate dupa primul tur de scrutin, tur la finalul caruia liderul social-democratilor avea 10% avans fata de rivalul Klaus Iohannis, cel care in cele din urma a si devenit noul presedinte ales al Romaniei.

author avatar
Cristi Ionita
794 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger