AcasăPoliticaReactia lui Iohannis, dupa decizia Instantei: E o problema birocratica. Sunt presedintele...

Reactia lui Iohannis, dupa decizia Instantei: E o problema birocratica. Sunt presedintele PNL in continuare

Liderul liberalilor a tinut sa sublinieze, marti dupa-amiaza, la cateva ore dupa ce s-a aflat ca Tribunalul Bucuresti a respins modificarile aduse, la Congresul din iunie, statutului PNL, ca masura nu il afecteaza direct.

A existat, intr-adevar, o problema,  in legatura cu aceste modificari, insa aceasta nu vizeaza alegerea sa in funtia de presedinte al formatiunii politice, a clarficat edilul sibian, intr-o conferinta de presa. „In ce priveste documentele Congresului Extraordonar si Congresului Ordinar, deci inclusiv alegerea mea si a conducerii PNL, nu au fost niciun del de obiectiuni. Instanta nu a acceptat in integralitate modificarile din statut care au fost aduse, dar asta e o problema birocratica, ce nu afecteaza in niciun fel modul in care actionam sau faptul ca sunt presedintele PNL in continuare”, a afirmat Iohannis.

Mai mult, cum au existat diverse zvorunuri in acest sens, prezidentiabilul Aliantei Crestin Liberale a anuntat ca ramane si candidat al ACL pentru alegerile din noiembrie. „Nu are absolut nicio influenta (…) asupra faptului ca sunt, in continuare, candidatul desemnat pentru prezidentiale”, a declarat Iohannis, risipind orice bruma de indolala in acest sens.

122 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger